Workshop Improvisatie

Scène improviseren

Tijdens de workshop Improvisatie werken de kinderen vanuit improvisatie. Deze toegankelijke workshop is erg geschikt voor kinderen die weinig ervaring hebben met toneelspelen. Bij groepen die meer bekend zijn met theater ontstaan vaak komische spelsituaties. 

...actie!

Uitgangspunt van deze BSO workshop is het meegaan in andermans spel. Net zo als bij televisieprogramma’s ‘de Lama’s’ en ‘de grote improvisatieshow’ krijgen de kinderen een oefening, waarna zij direct omzetten van een idee in actie.

Samenwerking

De theaterdocent begeleidt de kinderen, geeft hen houvast en moedigt hen aan. Hierdoor wordt er op een positieve manier met elkaar samengewerkt wat het saamhorigheidsgevoel vergroot. Geregeld ontstaan er hilarische situaties waar erg om gelachen wordt. Iedereen kan leren toneelspelen!

Niveau

Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor de workshop Improvisatie voor iedereen een uitdaging blijft. 

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.