Workshop
Theatersport

Tijdens de workshop Theatersport werken de deelnemers vanuit improvisatie. Deze toegankelijke workshop is erg geschikt voor deelnemers die weinig ervaring hebben met toneelspelen. Bij groepen die meer bekend zijn met theater ontstaan vaak komische spelsituaties.

Workshop doelen

Improvisatie

Uitgangspunt van de workshop Theatersport is het meegaan in andermans spel. Net zoals bij vroegere televisieprogramma’s zoals ‘De Lama’s’ en ‘De grote improvisatieshow’ krijgen de deelnemers een oefening, waarna zij direct een idee leren omzetten in een actie. 

De theaterdocent begeleidt de leerlingen, geeft hen houvast en moedigt hen aan. Hierdoor wordt er op een positieve manier met elkaar samengewerkt wat het saamhorigheidsgevoel vergroot. 

Geregeld ontstaan er hilarische situaties waar erg om gelachen wordt. Iedereen kan leren toneelspelen!

Veilige sfeer in de klas

Theatermakerij STORM sluit aan bij de kerndoelen van het Nationaal Experticecentrum Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO), waardoor u met onze projecten volgens de landelijke doelen voor kunsteducatie werkt. Daarnaast stemmen wij de workshops zoveel mogelijk af op uw organisatie en de doelgroep.

Wij vinden het belangrijk dat de deelnemers in een veilige werksfeer kunnen ervaren hoe het is om jezelf te kunnen uiten door middel van podiumkunst. De taak van onze docent is om veiligheid te bieden en de deelnemers gedurende de workshop aan te moedigen. De deelnemers zullen meer plezier hebben, durven, het zelfvertrouwen wordt vergroot en de groepscohesie versterkt.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.