Workshop
Stunten

Tijdens de workshop Stunten ervaren de leerlingen wat nodig is om een goede stuntman/vrouw te worden. Alle stunts starten vanuit val- en vechttechnieken waarbij het doorbewegen en samenwerken centraal staat. Hoe beter de samenwerking, hoe spectaculairder het gevecht.

Workshop doelen

Niveau

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de stunts veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. Hierbij krijgen zij alle ingrediënten aangereikt die je kunt gebruiken om een goede stuntman of stuntvrouw te worden.

Stuntscène

De workshop Stunten eindigt met het maken van een stuntscène volledig in kostuums waarbij het publiek van harte welkom is. De snelheid zal het publiek versteld doen staan. Alle ingrediënten die je moet hebben om een goede stuntman of stuntvrouw te worden komen aan bod. Actief bezig zijn is een must, spierpijn gegarandeerd!

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Gymzaal / Dubbel theorielokaal (met gladde vloer)
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.