Workshop
Stage Fighting

Een flink pak rammel krijgen? Je ziet het vaak in actiefilms en nu gaan we het zelf leren! Tijdens Stage Fighting oefenen de leerlingen vechttechnieken, zonder de ander te blesseren of pijn te doen. De leerlingen gaan in tweetallen aan de slag. Er wordt gewerkt aan het herhaalbaar maken van het gevecht, toevoegen van snelheid, spelen voor het publiek en het maken van geluiden om de scène kracht bij te zetten. Hierdoor ontstaan er spectaculaire gevechtsscènes.

De workshop Stage Fighting nodigt introverte leerlingen uit, zich op een andere manier te uiten. Extroverte leerlingen ervaren hoe het is je te uiten via lichaamstaal. De workshop doet een beroep op samenwerken en elkaar leren te vertrouwen.

Workshop doelen

Niveau

Wij bieden de workshop aan als verdieping voor theaterklassen en als kenismakingsworkshop waarbij de focus ligt op groepsvorming. Hierbij is Stage Fighting een ideale workshop om het ijs te breken.

Presentatie

De workshop eindigt met het maken en tonen van het gevecht. Dit kan in de vorm van een presentatie of film.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.