Workshop
Schaduwspel

Alles is donker. De acteurs staan achter het witte scherm. Het licht begint te schijnen. Het publiek ziet de schaduw van de acteurs. De één groter dan in werkelijkheid, de ander kleiner. Welke effecten kunnen we creëren? Samen met de theaterdocent gaan de deelnemers aan de slag en worden de (on)mogelijk verhalen zichtbaar.

Workshop doelen

Lichaamstaal

Tijdens de workshop Schaduwspel wordt geoefend met abstraheren. De effecten worden versterkt met muziek die past bij de scène. Deze muzikale ondersteuning helpt de deelnemers hun lichaamshoudingen optimaal in te zetten. Hierdoor krijgen de deelnemers een beter besef van de eigen lichaamstaal en de betekenis ervan voor he publiek.

Veilige sfeer in de klas

Theatermakerij STORM vindt het belangrijk dat de deelnemers in een veilige werksfeer kunnen ervaren hoe het is jezelf te kunnen uiten door middel van podiumkunst. Voor veel deelnemers zal het een eerste kennismaking met deze discipline zijn. De taak van de docent is veiligheid te bieden en de deelnemers gedurende de workshop aan te moedigen.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.