Workshop
Physical Challenges

Een workshop die uitermate geschikt is om leerlingen op een actieve manier kennis te laten maken met theater. De workshop draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen. Door middel van fysieke opdrachten gaan de leerlingen op een sportieve manier aan het werk. De zoektocht is het vertrouwen in de ander. Kan iemand jou sturen, zonder zelf initiatief te nemen? De opdrachten worden door de theater- of dansdocent langzaam opgebouwd en steeds spannender!

Tijdens de workshop Physical Challenges worden de opdrachten door de theaterdocent aangepast aan het niveau van de groep.

Workshop doelen

Lessenserie mogelijk

Deze workshop is aan te raden als lessenserie. Hoe vaker de groep samenwerkt, hoe meer vertrouwen er ontstaat en hoe interessanter de uitdagingen worden.

In combinatie met voorstelling

De vertrouwensoefeningen uit deze workshop zijn goed te combineren met een voorstelling over pestgedrag. Tijdens de workshop Physical Challenges werken de leerlingen samen en wordt niemand buitengesloten. Op een positieve manier leren de leerlingen elkaar fysiek vertrouwen. Door een voorstelling te koppelen aan deze workshop ontstaat een mooie cultuurdag.

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.