Workshop
Freerunning

Freerunning is spectaculair, avontuurlijk, gewaagd en uitdagend. Oorspronkelijk is Freerunning begonnen als de ontsnappingstechniek. Het is een techniek die je in staat stelt om zo snel mogelijk te ontsnappen en je vrij en soepel door de ruimte te verplaatsen. Dit fenomeen zie je veel terug in videospellen. Deze ontsnapping en klimtechniek gaan wij in een basisvorm aanleren. We bekijken de ruimte waarin we ons bevinden en bedenken welke trucs we kunnen doen. Dit wordt spectaculair!

Workshop doelen

Freerunning voor alle niveau's

Het leuke aan deze workshop Freerunning is dat leerlingen het gevoel hebben dat ze iets doen wat anderen niet kunnen. Het lopen zonder handen op het klimrek bijvoorbeeld. De workshop wordt systematisch opgebouwd. Eerst worden de motorische vaardigheden van de leerlingen getraind. Als een oefening goed gaat, wordt deze stapje voor stapje moeilijker gemaakt.

Freerunning op school

Een ruimte waar veel hang-, spring-, kruipobjecten zich bevinden geeft de meeste uitdagingen. Een gymzaal is hier noodzakelijk voor.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.