Workshop
Eén groot drama

Tijdens de workshop Eén groot drama werken de leerlingen vanuit een bestaande tekst. Net als bij een film of in een soap ervaren de deelnemers hoe je expressie kan geven aan een tekst door subteksten (datgene “bijvoorbeeld de liefde” wat niet wordt uitgesproken) te gebruiken.

Workshop doelen

Dialoog

Uitgangspunt van deze drama workshop is de dialoog. De tekst blijft hetzelfde, toch wordt elke scène anders! Onze theaterdocenten begeleiden de leerlingen door opdrachten te geven, waardoor een scène anders verloopt dan verwacht. Iedere scène is anders, op één voorwaarde, de tekst blijft gelijk. Net als bij acteren in een soap wordt er gebruik gemaakt van cliffhangers. Er wordt samengewerkt, gepresenteerd en gereflecteerd op elkaars werk. Iedereen doet mee en iedereen laat zijn eigen scène zien.

Veilige sfeer in de klas

Theatermakerij STORM sluit aan bij de kerndoelen van het Nationaal Experticecentrum Stichting Leerplan Ontwikkeling (SLO), waardoor u met onze projecten volgens de landelijke doelen voor kunsteducatie werkt. Daarnaast stemmen wij de workshops zoveel mogelijk af op uw organisatie en de doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat de deelnemers in een veilige werksfeer kunnen ervaren hoe het is om jezelf te kunnen uiten door middel van podiumkunst. De taak van onze docent is om veiligheid te bieden en de deelnemers gedurende de workshop aan te moedigen. De deelnemers zullen meer plezier hebben, durven, het zelfvertrouwen wordt vergroot en de groepscohesie versterkt.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.