Workshop
De vloer op

De workshop De vloer op is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Leerlingen krijgen een situatie geschetst. De scène wordt gestart zonder de afloop ervan te kennen. Vanuit improvisatie ontstaan er hilarische en ontroerende situaties die de leerlingen niet voor mogelijk hielden.

Workshop doelen

Durven uitproberen

De workshop De vloer op doet een beroep op het uitproberen, onderzoeken en vooral het tonen van lef, omdat je niet weet wat er komen gaat! De leerlingen geven feedback en denken actief mee. Er worden tips gegeven over hoe je een scène spannender kunt maken. Er wordt o.a. gewerkt met stiltes en het toewerken naar een climax.

Veilige sfeer in de klas

Theatermakerij STORM vindt het belangrijk dat de deelnemers in een veilige werksfeer kunnen ervaren hoe het is jezelf te kunnen uiten door middel van fysiek theater. Voor veel leerlingen zal het een eerste kennismaking met deze discipline zijn. De taak van de docent is veiligheid te bieden en de deelnemers gedurende de workshop aan te moedigen.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.