Workshop
Dans maken

Deze dansworkshop start vanuit bewegingen uit de sport. Vanuit sportieve “nabootsing” worden de bewegingen steeds verder geabstraheerd, zodat de sportievelingen gaan dansen! Als inspiratiebron gebruiken we onderdelen uit de sport, zoals dribbelen. Door de acties verder te stileren, wordt de uitbeeldingen steeds meer dansacties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de leerlingen steeds meer gaan dansen. Met de eigen inspiratie uit de sport als uitgangspunt wordt er een dans gemaakt.

Danservaring is niet vereist, wel de bereidheid je open te stellen voor nieuwe bewegingsmogelijkheden. Gezamenlijk wordt onderzocht, gecoacht en uitgeprobeerd. Plezier vanuit het werken met non-verbale communicatie en in het vinden van nieuwe expressiemiddelen staat voorop.

Workshop doelen

Niveau

De docent biedt een duidelijk kader aan van waaruit de bewegingsoefeningen ontstaan. Gedurende de dans workshop worden de bewegingen groter en expressiever. De leerlingen krijgen meer inzicht, waardoor er op een positieve en professionele manier gereflecteerd wordt op elkaars werk met als doel om de dans verder te ontwikkelen en steeds mooier en uitdagender te krijgen.

Presentatie

De dans wordt altijd afgesloten met een presentatiemoment. Dit kan aan de groepsgenoten zijn of aan een andere klas of ouders.

Praktische info
Geschikte lokatie
Dubbel theorielokaal (met gladde vloer) / Gymzaal
Max. aantal kinderen
Hele of halve klas.
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.