Workshop
Acrobatiek

Acrobatiek is de beste workshop om deelnemers dichter bij elkaar te brengen. Doordat de acrobatiek truc enkel werkt als je samenwerkt en vertrouwen hebt in je partner, is de workshop Acrobatiek voortgezet onderwijs ideaal voor groepen om elkaar beter te leren vertrouwen en goed te gaan staan samenwerken.

Middelbare scholen plannen dit soort workshops vaak aan het begin van het schooljaar ter versterking van de saamhorigheid  de vertrouwensbasis.

Workshop doelen

Niveau

De workshop begint met de basis van het aanspannen van je spieren en het aanleren van de basisposities. In duo’s worden er steeds lastigere balansoefeningen gedaan. De deelnemers rouleren, zodat er ook met “nieuwe” mensen gewerkt wordt. Vervolgens worden de oefeningen steeds uitdagender en aangepast aan het niveau van de groep. 

Presentatie

De workshop Acrobatiek wordt afgesloten met een presentatie van alle groepen. Tijdens de presentatie wordt onder andere een menselijke piramide gebouwd!

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal kinderen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
1 workshop 60 minuten
€ 425
2 workshops 60 minuten
€ 475
3 workshops 60 minuten
€ 500
4 workshops 60 minuten
€ 540
5 workshops 60 minuten
€ 590
Materiaalkosten
€ 0
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.