voorstellingen
Voortgezet onderwijs

Voorstellingen voor het voortgezet onderwijs

Bent u op zoek naar een voorstelling bij u op de middelbare school? Kies dan voor een schoolvoorstelling van Theatermakerij STORM! Onze voorstellingen zijn multidisciplinair; wij maken een combinatie tussen theater, dans en bewegingsonderwijs. Onze voorstellingen sluiten uitstekend aan bij de 21-eeuwse vaardigheden.

Voorstelling in de klas

Alle voorstellingen kunnen op de school zelf plaatsvinden in bijvoorbeeld een gymzaal, sporthal of in een groot klaslokaal. Daarnaast spelen wij onze theater voorstellingen ook regelmatig bij het theater in de buurt van de school. We bekijken graag samen met de school wat wenselijk en mogelijk is.

Geschikt voor alle niveaus

Wij spelen onze schoolvoorstellingen op zowel het praktijkonderwijs, VMBO, HAVO als VWO. Wij passen onze voorstellingen namelijk aan aan de betreffende doelgroep. Zo kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om de voorstelling extra te ondersteunen met voice-overs, om zodoende de verhaallijn te concretiseren. Dit werkt goed om de leerlingen van de lagere niveaus beter bij de voorstelling te betrekken.

CJP Acceptant

Wij zijn acceptant van de CJP Cultuurkaart. U kunt een voorstelling geheel of gedeeltelijk met uw CJP-tegoed voldoen.

Voorstelling over pesten

Grenzeloos is onze voorstelling over pesten op school, waarbij het aangeven van je grenzen centraal staat. Tijdens de voorstelling ervaren de leerlingen wat er gebeurt als je geen grenzen aangeeft. 

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Heldere afspraken

Wij nemen grotendeels de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en instructies wat u zelf dient te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.