Schoolvoorstelling In Between

In between over prestatiedruk bij jongeren.

Groeien, ontwikkelen, studeren, werken, relaties, familie en sporten. Vergeet vooral niet te sporten. Meer dan 70% onder jongeren ervaart prestatiedruk vaak tot heel vaak. Vooral de druk om ergens in te passen, bij te horen of goed te presteren.

Heb jij jezelf ooit afgevraagd of je hard genoeg werkt? Ga je opgeven? Kan je niet harder werken? Welke weg kies je en in welk hokje kom je terecht?

In het kort

Schoolvoorstelling met nagesprek

In de dansvoorstelling In Between zoomen we in op het hokjes denken. Met beelden die overlappingen hebben hoe de maatschappij naar je kijkt. Het publiek wordt meegenomen in het hokje van de performer, waarbij verschillende hints aan het publiek worden gegeven om te reflecteren op hun eigen realiteit. Hoe ziet jouw hokje eruit? Hoe functioneer jij onder deze druk? Hoe beïnvloeden we elkaar? Door middel van kappen op het hoofd van de dansers wordt deze druk letterlijk weergegeven en gedragen.

Het project pas precies binnen een lesuur, na de voorstelling is er een nagesprek met de dansers en makers van de voorstelling. Dit nagesprek zal gaan over het thema en wat de leerlingen hebben gezien.

Lesbrief mogelijk.

CJP Acceptant

U kunt deze voorstelling over prestatiedruk bekostigen via de CJP-cultuurkaart. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Neem contact op met onze specialist voor overleg.

Play Video
Praktische info
Speelduur
25 minuten + 15 minuten nagesprek
Geschikte lokatie
Gymzaal
Speelvlak
minimaal 7 x 7 meter
Opbouwtijd
90 minuten
Afbouwtijd
30 minuten
Publieksaantal
60
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Kosten
Inclusief 9% BTW
1 voorstelling
€ 1625
2 voorstellingen
€ 2380
3 voorstellingen
€ 2880
4 voorstellingen
€ 3150
Bijpassende workshop
€ 125 per groep
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.