Schoolvoorstelling
Acrocordion

Tijdens deze energieke acrobatische voorstelling word je meegenomen op een interactieve komische reis, vol humor, ontroering en verbazingwekkende acrobatiek. Dit alles wordt ondersteund door live-muziek op accordeon.

De Keniaanse acrobaat en de accordeoniste komen graag naar jullie locatie toe. De grappige acrobaat die iedereen verbaast met zijn geweldige stunts en sprongen en de elegante en naïeve accordeoniste die betovert met haar muziek en onverwachte trucs. Hun werelden botsen en komen samen. The show must go on, het leven gaat door, de muziek moet doorspelen, zelfs als de accordeon hoog de lucht in wordt getild.

In het kort

Voorstelling met korte workshop (60 minuten)

In deze 60 minuten ervaring met Acrocordion kijken jullie eerst naar de show en daarna nodigen we iedereen uit om mee te doen met een korte workshop waarin we dansen, bewegen en elkaar uitdagen.

Na het kijken van de show duik je in het zelf doen van allerlei elementen uit de show – we warmen samen op, rekken en strekken op grappige manieren en dagen elkaar uit met leuke fysieke spellen. Denk aan een variatie op ‘schaar-steen-papier’ maar dan met grote gebaren waar je je hele lijf en hele groep voor nodig hebt. Jullie worden ook uitgedaagd om menselijke pyramides te maken. Samenwerken, vertrouwen en balans zijn de peilers.

Uitgebreide workshop

Samenwerken, vertrouwen en balans zijn de peilers. Eerst warmen we samen op en rekken en strekken op grappige manieren en als we een korte Afrikaanse dans hebben geleerd zijn we allemaal lekker warm en soepel. We doen oefeningen in duo’s en kleine groepjes waar vertrouwen, communicatie (ook zonder te praten) en balans een grote rol spelen. Hierna gaan we in groepjes oefenen met simpele piramides maken, afhankelijk van leeftijd en niveau van de leerlingen. Ook doen we leuke groeps-oefeningen met o.a. ballonnen en hoela-hoeps. We oefenen ook wat individuele acrobatische truckjes zoals een koprol en een radslag. We sluiten af met een cooling down, en doen nog een keer de Afrikaanse dans zodat iedereen blij en energiek de workshop verlaat.

U kunt twee lesuren vrij plannen voor de leerlingen, waarna de acteurs 30 minuten performance geven en hierna meteen de workshops aan de klassen zijn. We raden aan om twee klassen tegelijkertijd te laten kijken en meedoen met de workshop. Het liefst werken we in de gymzaal.

 

De genoemde prijzen voor de voorstelling zijn inclusief 9% btw en inclusief reiskosten op basis van 2 performers. De workshops zijn vrij van btw voor deelnemers jonger dan 21 jaar. In geval van een reistijd langer dan 60 minuten vanuit Purmerend zal een meerprijs worden berekend.

Play Video
Praktische info
Speelduur
40 minuten. Met workshops 60 minuten.
Geschikte lokatie
Buiten / Gymzaal/ grote ruimte. Met een halve cirkel om de acteurs heen
Speelvlak
3,5 x 3,5 x 3,5 meter.
Opbouwtijd
15 minuten
Afbouwtijd
15 minuten
Publieksaantal
Max. 110 per voorstelling
Educatiepakket
Projectbeschrijving
Kosten
Inclusief 9% BTW
1 voorstelling
€ 930
2 voorstellingen
€ 1.075
3 voorstellingen
€ 1.190
4 voorstellingen
€ 1.300
Bijpassende workshop
Vanaf € 55
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.