Dansvoorstelling No Exit

No Exit; een dansvoorstelling over het doorbreken van patronen. Twee dansers nemen je mee in hun vicieuze cirkels en alle emoties die hierbij komen kijken. Ben je niet blij met deze herhaling? Hoe doorbreek je deze vicieuze cirkel? Het is een herhaling van afstoten en aantrekken. In het nagesprek wordt er ook gesproken over de relaties tussen de twee personen en of het publiek gevoelens herkennen die de dansers hebben meegemaakt. Door middel van moderne dans wordt het publiek aan de hand genomen om over zichzelf en de eigen vicieuze cirkels met valkuilen na te denken. In overleg kan het nagesprek meer thematisch worden aangepakt.

In het kort

Dansvoorstelling met nagesprek

In de dansvoorstelling No Exit zoomen we in op de patronen van de jongeren. Welke emoties en situatie zijn herkenbaar? Zowel in de voorstelling als in het leven van de jongeren zelf.

Het project pas precies binnen een lesuur, na de voorstelling is er een nagesprek met de dansers en makers van de voorstelling. Dit nagesprek zal gaan over het thema en wat de leerlingen hebben gezien.

Mochten er speciale problematieken spelen op school, horen wij dit graag. Zo kan het nagesprek hierop geanticipeerd worden.

Lesbrief mogelijk.

CJP Acceptant

U kunt deze voorstelling over prestatiedruk bekostigen via de CJP-cultuurkaart. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Neem contact op met onze specialist voor overleg.

Play Video
Praktische info
Speelduur
15 minuten + 20 minuten nagesprek
Geschikte lokatie
Gymzaal / Dansstudio
Speelvlak
minimaal 6 x 6 meter
Opbouwtijd
60 minuten
Afbouwtijd
30 minuten
Publieksaantal
60
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Kosten
Inclusief 9% BTW
1 voorstelling
€ 1.100
2 voorstellingen
€ 1.300
3 voorstellingen
€ 1.500
4 voorstellingen
€ 1.600
Bijpassende workshop
€ 125 per groep
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.