Dagproject
Dansdag

Vandaag gaan we dansen op school. Tijdens de Dansdag komen de leerlingen in beweging en durven zich te laten zien door middel van dansen.

Naast het aanleren van een dans wordt er ook gewerkt aan creativiteit, waarbij de leerlingen een eigen choreografie gaan maken. Daarnaast wordt er gewerkt aan samenwerking bij de workshop partnering, om zodoende de groepscohesie te versterken. De leerlingen overwinnen podiumangst en worden zelfverzekerder.

In het kort

Keuze uit een ruim aanbod dansworkshops

Tijdens de Dansdag kunnen de leerlingen verschillende dansworkshops volgen, zodat zij nieuwe ervaringen kunnen opdoen. De diversiteit van de verschillende workshops biedt voor ieder wat wils.

Dit schoolproject kan op maat worden samengesteld op basis van de beschikbare workshops. Bekijk hieronder de workshops waaruit een keuze kan worden gemaakt.

Presentatie

De Dansdag wordt afgesloten met een presentatie voor de eigen klas of aan meerdere groepen.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / speelzaal / gymzaal
Max. aantal klassen
1 klas
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
Prijs op aanvraag
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.