CKV Workshops
Voortgezet onderwijs

CKV Workshops overzicht

Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod workshops voor het voortgezet onderwijs. De workshops kunnen in een gymzaal, sporthal of klaslokaal van de school plaatsvinden.

21-eeuwse vaardigheden

Onze workshops dragen bij aan het ontwikkelen van 21eeuwse vaardigheden. Zo wordt er gewerkt aan de groepscohesie en de persoonlijke ontwikkeling.

Tarieven

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor onze CKV workshops. De tarieven zijn sterk afhankelijk van het type workshop en het aantal lesuren op één dag. Neem contact met ons voor een prijsindicatie op maat.

CJP Acceptant

Wij zijn acceptant van de CJP Cultuurkaart. U kunt een CKV workshop geheel of gedeeltelijk met uw CJP-tegoed voldoen.

Cultuurdag

Heeft u verschillende leuke workshops gezien? U kunt de leerlingen meerdere workshops op één dag laten volgen tijdens de Cultuurdag. Zo raken de leerlingen in aanraking met verschillende kunstdisciplines.
Populair

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Wij regelen alles

Wij nemen de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en heldere instructies. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.