voorstelling voor het voorgezet onderwijs

CKV voorstelling op school

Bent u op zoek naar een CKV voorstelling voor het voorgezet onderwijs? Kies dan voor een schoolvoorstelling van Theatermakerij STORM! Onze voorstellingen zijn multidisciplinair; wij maken een combinatie tussen theater, dans en bewegingsonderwijs. De voorstellingen sluiten uitstekend aan bij thematieken binnen het onderwijs en de belevingswereld van jongeren en zijn daarmee een goede invulling voor het vak CKV. 

Geschikt voor alle niveaus

Wij spelen onze schoolvoorstellingen op zowel het praktijkonderwijs, VMBO, HAVO als VWO. Selecteer u doelgroep om te zien welke voorstellingen passend zijn. Ook kan er bijvoorbeeld voor gekozen worden om thematisch te werken waarbij u in de de CKV-lessen of mentoruur de voorstelling kunt nabespreken met verwerkingsoefeningen.

Per mail kunnen wij u alle voorstellingen en specifieke informatie sturen.

Voorstelling in de klas

Alle theater voorstellingen kunnen op de school zelf plaatsvinden in bijvoorbeeld een gymzaal, sporthal of groot klaslokaal. Daarnaast spelen wij onze voorstellingen ook regelmatig bij het theater in de buurt van de middelbare school. We bekijken graag samen met de school wat wenselijk en mogelijk is.

CJP Acceptant

Wij zijn acceptant van de CJP Cultuurkaart. U kunt een voorstelling voor het voortgezet onderwijs geheel of gedeeltelijk met uw CJP-tegoed voldoen.

Onze voortgezet onderwjs voorstellingen

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Heldere afspraken

Wij nemen grotendeels de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en instructies wat u zelf dient te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.