CKV Workshops
Voortgezet onderwijs

CKV Workshops

Op deze pagina vindt u ons volledige aanbod CKV workshops voor het voortgezet onderwijs. Wij zijn gespecialiseerd in fysiek theater, waarbij een combinatie wordt gemaakt tussen toneel, dans, acrobatiek en bewegingsonderwijs. De workshops kunnen in een gymzaal, sporthal of klaslokaal van de school plaatsvinden.

CJP Acceptant

Wij zijn acceptant van de CJP Cultuurkaart. U kunt een CKV workshop voor het voortgezet onderwijs geheel of gedeeltelijk met uw CJP-tegoed voldoen.

Cultuurdag

Heeft u verschillende leuke CKV workshops gezien? U kunt de leerlingen meerdere workshops op één dag laten volgen tijdens de Cultuurdag.
Populair

CKV Workshops

Wij hebben een breed aanbod workshops voor het voorgezet onderwijs. De workshops zijn eenmalig en vaak ook als lessenserie te boeken. 

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Heldere afspraken

Wij nemen grotendeels de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en instructies wat u zelf dient te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.