CKV projecten voortgezet onderwijs

CKV projecten voor de middelbare school

Voor het voorgezet onderwijs hebben diverse CKV projecten beschikbaar. Overdag volgen de leerlingen één of meerdere workshops gevolgd door een presentatie.

Onze drama projecten kenmerken zich door het fysieke karakter. In onze workshops maken wij een combinatie tussen theater en bewegingstheater. Denk bijvoorbeeld aan Freerunning, Acrobatiek of Stage Fighting.

CJP Acceptant

Wij zijn acceptant van de CJP Cultuurkaart. U kunt een CKV project geheel of gedeeltelijk met uw CJP-tegoed voldoen.

Onze CKV dagprojecten

Fysiek theater

Al onze CKV projecten voor het voorgezet onderwijs zijn gericht op bewegingstheater. Onze activiteiten bevinden zich op het snijvlak van sport en theater.

Wij kiezen voor fysiek theater zodat alle deelnemers zich snel betrokken voelen; de één voelt zich meer aangetrokken door het theatrale en de ander door het sportieve aspect. Door de combinatie zorgen we voor actieve, uitdagende drama workshops, waarbij de deelnemers veel doen. Zo durven zij zich makkelijker te laten gaan en doen enthousiast mee.

De deelnemers worden uitgedaagd om te onderzoeken wat zij kunnen. Gecoacht door onze gediplomeerde docenten ervaren zij dat ze meer in hun mars hebben dan ze vooraf dachten, waardoor het zelfvertrouwen wordt vergroot en ze meer ruimte durven innemen. Zo wordt er gewerkt aan de groepscohesie en de persoonlijke ontwikkeling. 

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Heldere afspraken

Wij nemen grotendeels de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en instructies wat u zelf dient te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.