CKV projecten voortgezet onderwijs

CKV projecten voor de middelbare school

Voor het voorgezet onderwijs hebben diverse CKV projecten beschikbaar. Overdag volgen de leerlingen één of meerdere workshops gevolgd door een presentatie.

Onze drama projecten kenmerken zich door het fysieke karakter. In onze workshops maken wij een combinatie tussen theater en bewegingstheater. Denk bijvoorbeeld aan Freerunning, Acrobatiek of Stage Fighting.

CKV Specialist

Theatermakerij STORM heeft veel ervaring binnen het voorgezet onderwijs. Wij hebben al op veel middelbare scholen door heel Nederland onze CKV projecten mogen verzorgen. 

Tarieven

Onze CKV schoolprojecten worden volledig op maat gemaakt. Aangezien de prijzen sterk afhankelijk zijn van het aantal leerlingen/klassen, de gewenste drama activiteit, etc. kunnen wij geen standaard prijzen noemen voor een schoolproject. Neem contact met ons voor een prijsindicatie op maat.

CJP Acceptant

Wij zijn acceptant van de CJP Cultuurkaart. U kunt een CKV project geheel of gedeeltelijk met uw CJP-tegoed voldoen.

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Heldere afspraken

Wij nemen grotendeels de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en instructies wat u zelf dient te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.