Workshop Stage Fighting

Stage Fighting voor jongeren

Een flink pak rammel krijgen? Je ziet het vaak in actiefilms en nu gaan we het zelf leren! Tijdens Stage Fighting oefenen de leerlingen vechttechnieken, zonder de ander te blesseren of pijn te doen. De leerlingen gaan in tweetallen aan de slag. Er wordt gewerkt aan het herhaalbaar maken van het gevecht, toevoegen van snelheid, spelen voor het publiek en het maken van geluiden om de scène kracht bij te zetten. Hierdoor ontstaan er spectaculaire gevechtsscènes.

De workshop Stage Fighting nodigt introverte leerlingen uit, zich op een andere manier te uiten. Extroverte leerlingen ervaren hoe het is je te uiten via lichaamstaal. De workshop doet een beroep op samenwerken en elkaar leren te vertrouwen.

Niveau

Wij bieden de workshop aan als verdieping voor theaterklassen en als kenismakingsworkshop waarbij de focus ligt op groepsvorming. Hierbij is Stage Fighting een ideale workshop om het ijs te breken.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.