Workshop Choreografie

Choreografie

Iedereen doet het en iedereen kan het! Dat is dan ook de instelling van deze dansworkshop. Dansen staat bekent om het presenteren van de choreografie. 

Tijdens deze workshop wordt veel gedanst! Ter afwisselingen worden de deelnemers begeleid in het maken van de dans. Alle deelnemers maken ene gedeelte van de dans, die aan elkaar wordt geleerd. Op een stevige beat worden de choreografieën voor elkaar gedanst en aan elkaar gepresenteerd. Iedereen doet het en iedereen kan het! Dat is dan ook de instelling van deze dansworkshop.

Niveau

Onze gediplomeerde dansdocent begeleid de deelnemers door te werken aan ritmegevoel, timing en stimuleert de creativiteit van de deelnemers.  Zij weten de les zo aan te passen, waardoor dansen voor iedereen een uitdaging blijft.

Presentatie mogelijk

De laatste 10 min wordt afgesloten met het optreden van de aangeleerde choreografie. Publiek is van harte welkom!

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.