Het Achterhuis –
Voorstelling

Voorstelling 75 jaar vrijheid

Nederland viert 75 jaar bevrijding in 2020. Een mooi moment om de voorstelling Het Achterhuis te boeken voor uw middelbare school!

Het dagboek van Anne Frank is bewerkt tot een monoloog van een half uur. In dit wereldberoemde verhaal over onderduiken tijdens de Tweede Wereldoorlog, wordt op indringende wijze het publiek meegenomen in een wereld vol angst, hoop, dromen, verliefdheid, woede en verdriet.

De voorstelling is met groot enthousiasme ontvangen door de Anne Frank Stichting in Amsterdam.

“Met deze voorstelling wil ik heel graag het verhaal van Anne Frank doorgeven aan de nieuwe generatie. Het verhaal spreekt tot de verbeelding en laat ons intens voelen hoe het leven geweest moet zijn in het Achterhuis. Ik vind het belangrijk dat we ons altijd blijven realiseren hoe dankbaar we voor onze vrijheid mogen zijn. Dat het niet vanzelfsprekend is wat wij allemaal hebben en kunnen. En dat we ons bewust moeten zijn van dit grote voorrecht.”

Actrice Sabine

Nagesprek

Na de voorstelling vindt er een nagesprek plaats om de thematiek te bespreken en de link te leggen naar de hedendaagse maatschappij en de klas. Daarnaast kunnen de leerlingen hun ervaring uiten en is er mogelijkheid om vragen te stellen.

Voorstelling met workshops

Tijdens deze workshop worden speloefeningen gedaan met betrekking tot incasseren. De urgentie van leven, maar ook het stil zijn en opgesloten moeten zitten. Dit alles wordt begeleid door ervaren theaterdocenten of de actrice van de voorstelling!

CJP Acceptant

U kunt deze schoolvoorstelling bekostigen via de CJP-cultuurkaart. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Neem contact op met onze specialist voor overleg.

CJP Acceptant
Dit schoolproject bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Tarieven

Aantal

1
2
3
4

Kosten*

€ 695
€ 925
€ 1.100
€ 1.275

* Incl. nagesprek, 9% BTW en reiskosten. Exclusief optionele workshops.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.