Workshop Stuntman

Als Stuntman...

…ben je snel! Je gaat het gevaar tegemoet en je bent niet bang!

Tijdens de workshop Stuntman ervaren de leerlingen wat nodig is om een goede stuntman/vrouw te worden. Alle stunts starten vanuit val- en vechttechnieken waarbij het doorbewegen centraal staat.

Niveau

Onder begeleiding van ervaren docenten worden de stunts veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. Hierbij krijgen zij alle ingrediënten aangereikt die je kunt gebruiken om een goede stuntman of stuntvrouw te worden.

Eindpresentatie

De workshop eindigt met het maken van een stuntscène volledig in kostuums waarbij het publiek van harte welkom is. De snelheid zal het publiek versteld doen staan. Alle ingrediënten die je moet hebben om een goede stuntman of stuntvrouw te worden komen aan bod. Actief bezig zijn is een must, spierpijn gegarandeerd!

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.