Workshop Streetdance

Streetdance

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten, maar op straat, in clubs en middelbare scholen. Iedereen doet het en iedereen kan het! Dat is dan ook de instelling van deze dansworkshop. Tijdens de workshop Streetdancewerkt de dansdocent met de leerlingen van de basisschool aan een choreografie. Deze herhaalbare passen vormen de basis van de presentatie. 

Niveau

Onze gediplomeerde dansdocenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor dansen voor iedereen een uitdaging blijft. Ook voor degenen die het dansen nog niet zo zien zitten!

Presentatie

De laatste week sluiten we af met een optreden waarbij publiek welkom is en iedereen kan zien wat voor streetdance-kunsten de leerlingen van de basisschool in huis hebben!

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.