Workshop Physical Challenges

Physical Challenges

Een workshop die uitermate geschikt is om leerlingen op een actieve manier kennis te laten maken met theater. De workshop draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen. Door middel van fysieke opdrachten gaan de leerlingen op een sportieve manier aan het werk. De zoektocht is het vertrouwen in de ander. Kan iemand jou sturen, zonder zelf initiatief te nemen? De opdrachten worden door de theater- of dansdocent langzaam opgebouwd en steeds spannender!

Niveau

Tijdens de workshop Physical Challenges worden de opdrachten door de theaterdocent aangepast aan het niveau van de groep. 

Lessenserie

Deze workshop is aan te raden als lessenserie.  Hoe vaker de groep samenwerkt, hoe meer vertrouwen er ontstaat en hoe interessanter de uitdagingen worden.

Combineren met voorstelling

De vertrouwensoefeningen uit deze workshop komen terug in de schoolvoorstelling Grenzeloos. Door de voorstelling te koppelen van deze workshop ontstaat een mooi cultuurdag.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.