Workshop Clownerie

De clown van de school

De clown reageert op wat er gebeurt. Het ene moment is hij zelfverzekerd, maar wordt hij uitgelachen dan voelt hij dit meteen. Tijdens de workshop Clownerie wordt gewerkt aan het tonen van alle emoties die je tegenkomt in het spel.

Er is een duidelijke structuur waarbij de clown ijverig aan de slag gaat. Dit gaat “natuurlijk” niet zoals je verwacht. Miscommunicatie en val- en struikelwerk voeren de boventoon. Deze clowns lossen het altijd op. Daarnaast reageert de clown op reacties van het publiek! Hierdoor wordt elke scène helemaal anders. Het koppelen van zelfverzekerdheid, kwetsbaarheid en onhandigheid zorgt voor mooie scènes waarbij de leerlingen van het voortgezet onderwijs hun eigen fantasie en emoties in kunnen zetten.

Niveau

Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor het werken vanuit clowns voor iedereen een uitdaging blijft!

Presentatie

We sluiten de workshop Clownerie af met het presenteren aan elkaar. Dit kunnen de groepsgenoten zijn of een optreden aan de andere groepen. 

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.