Out of (self) love –
Voorstelling

Voorstelling over identiteit

Sawubona.
Dat is Zulu.
Een begroeting, zoiets als ‘hallo’.
Maar dan betekent het letterlijk vertaald: ik zie je.
Ik zie jou.
Zie je mij?

Gezien of liever niet gezien worden. Op een school vol indrukken en oordelen is het moeilijk je eigen identiteit te vinden. Onzekerheden heeft iedereen. Deze voorstelling laat op abstracte wijze zien dat het oké is om jezelf te zijn en contact met anderen aan te gaan. Survival of the fittest of toch samenwerken?

In ‘Out of (self) love’ zijn twee individuen op zoek naar zichzelf. Via spel, beweging en muziek delen ze hun pogingen om connectie te maken. Met zichzelf, de ander en het publiek.

‘Out of (self) love’ is een wervelende, snelle, ontroerende en komische voorstelling over de menselijke drang naar verbinding en ieders behoefte om gezien te worden.

Workshops - Kunsteducatie

De voorstelling komt het meest tot zijn recht in combinatie met de workshops. De workshop zal één lesuur (minpaal 50 minuten) duren en wordt ná de voorstelling gegeven. Tijdens de workshop gaan de leerlingen aan de slag met theater en dans oefeningen en elementen uit de voorstelling. Op een speelse en creatieve manier wordt er gewerkt aan 21e -eeuwse vaardigheden als sociale interactie, reflectie, samenwerken, empathie en compassie.

Credits

Concept en regie: Kevin Ruijters | Karlijn Vlug
Performers: Kevin Ruijters | Karlijn Vlug
Muziek: Bas Bertrand
Grafisch ontwerp: Joris van Laak | Jeroen Klomp 

CJP Acceptant

U kunt deze voorstelling bekostigen via de CJP-cultuurkaart. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school? Neem contact op met onze specialist voor overleg.

CJP Acceptant

Dit schoolproject bevat:

Geschikte locatie

Gymzaal of theaterzaal
Minimale speelvlak is 6 bij 6 meter. 
Voor de workshops is voor iedere klas een ruim lokaal nodig.

Prijzen voorstelling inclusief educatieve doe workshop.

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.