Workshop Van Bewegen Naar Dans

Dans workshop

Deze dans workshop start vanuit bewegingen uit de sport. Vanuit sportieve “nabootsing” worden de bewegingen steeds verder geabstraheerd, zodat de sportievelingen gaan dansen! Als inspiratiebron gebruiken we onderdelen uit de sport, zoals dribbelen. Door de acties verder te stileren, wordt de uitbeeldingen steeds meer dansacties. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de leerlingen steeds meer gaan dansen. Met de eigen inspiratie uit de sport als uitgangspunt wordt er een dans gemaakt.

Danservaring is niet vereist, wel de bereidheid je open te stellen voor nieuwe bewegingsmogelijkheden. Gezamenlijk wordt onderzocht, gecoacht en uitgeprobeerd. Plezier vanuit het werken met non-verbale communicatie en in het vinden van nieuwe expressiemiddelen staat voorop.

Niveau

De docent biedt een duidelijk kader aan van waaruit de bewegingsoefeningen ontstaan. Gedurende de dans workshop worden de bewegingen groter en expressiever. De leerlingen krijgen meer inzicht, waardoor er op een positieve en professionele manier gereflecteerd wordt op elkaars werk met als doel om de dans verder te ontwikkelen en steeds mooier en uitdagender te krijgen.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.