Dagproject Dansdag

De Dansdag

Vandaag gaan we dansen op school. Tijdens de Dansdag komen de leerlingen in beweging en durven zich te laten zien door middel van dansen.

Naast het aanleren van een dans wordt er ook gewerkt aan creativiteit, waarbij de leerlingen een eigen choreografie gaan maken. Daarnaast wordt er gewerkt aan samenwerking bij de workshop partnering, om zodoende de groepscohesie te versterken. De leerlingen overwinnen podiumangst en worden zelfverzekerder. 

Keuze uit ruim aanbod workshops

Tijdens de Dansdag kunnen de leerlingen verschillende dansworkshops volgen, zodat zij nieuwe ervaringen kunnen opdoen. De diversiteit van de verschillende workshops biedt voor ieder wat wils. 

Dit schoolproject kan op maat worden samengesteld op basis van de beschikbare workshops. Bekijk hieronder de workshops waaruit een keuze kan worden gemaakt.

Presentatie als afsluiter

De Dansdag wordt afgesloten met een presentatie voor de eigen klas of aan meerdere groepen.

Dit dagproject bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.