Theatermakerij STORM wil de deelnemers door middel van fysiek theater de kracht van haar expressie laten ervaren. Wij richten ons op bewegingstheater, waarbij de expressiemogelijkheden van mensen wordt gestimuleerd. Wij willen mensen op een leuke en uitdagende manier kennis laten maken met theater. De deelnemers worden uitgedaagd te onderzoeken wat zij kunnen. Gecoacht door onze docenten ervaren de deelnemers dat ze meer in hun mars hebben dan ze vooraf dachten, of lieten zien.

“Het verleggen van grenzen verhoogt het zelfvertrouwen en geeft de deelnemers vreugde dit te presenteren. Dit zijn momenten die tijdens de presentaties graag naar voren worden gebracht, om een spetterende voorstelling te presenteren aan elkaar en de ouders!” Niels Wolfkamp

In onze visie is kunsteducatie belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen. De sociale ontwikkeling wordt geprikkeld door samenwerking en het kijken naar theater, waardoor je je leert te verplaatsen in de gevoelens van de personages. Hierbij wordt tevens de emotionele ontwikkeling getraind. Dit trainen wordt uitgebouwd tijdens de workshops waarbij de deelnemers hun gevoelens als expressiemiddel leren te gebruiken. Je kunt emoties laten zien door de inzet van het lichaam, stem en geest.

Daarnaast vindt Theatermakerij STORM het belangrijk dat met name kinderen en jongeren meer bewegen. In de hedendaagse maatschappij zitten mensen steeds vaker stil, zoals in de auto, achter de PC, TV of gameconsole. De workshops die aangeboden worden zijn fysiek van aard, waardoor de deelnemers actief bezig zijn! De deelnemers ervaren waar het lichaam tot in staat is en dat bewegen ook leuk kan zijn.

 

Aandacht voor de klant:

Wij hebben geen dure huisvesting door op locatie te werken met gekwalificeerde docenten is onze organisatie erg flexibel. Wij kunnen ons hierdoor eenvoudig aanpassen aan de behoefte van de markt / klant.

Theatermakerij STORM.

Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.