Veelgestelde vragen

Wij hebben geen eigen locatie. De activiteiten vinden bij u op locatie plaats. Afhankelijk van het type activiteit is een klaslokaal, speelzaal, gymzaal of theater geschikt. Indien u niet beschikt over een adequate ruimte, dan zoeken wij een geschikt alternatief.

Ja. Wij hebben verschillende workshops die ook geschikt zijn voor kleinere lokalen. We bespreken graag de mogelijkheden.

Bij ieder dagproject zetten wij een coordinator in die ervoor zorgt dat de dag soepel verloopt. Naast het direct aansturen van onze medewerkers vormt hij/zij eveneens de schakel tussen Theatermakerij STORM en de school. Eventuele problemen worden door de coordinator zo goed mogelijk opgelost. De school heeft er verder geen omkijken naar. Wel zo prettig!

Ja. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde docenten. Het betreffen voornamelijk afgestudeerde docenten van de opleidingen docent-theater en docent-dans (HBO). Daarnaast maken wij gebruik van medewerkers die een uitvoerende opleiding (bijvoorbeeld ‘uitvoerend dans’) hebben afgerond.

Wij zijn overigens van mening dat kwaliteit niet alleen voorkomt uit de opleiding die is gevolgd. De fysieke vaardigheden (bijvoorbeeld bij free-running of circus) vraagt om langdurige training en behendigheid. Wij selecteren alleen docenten met passie voor het vak, zodat de leerlingen tijdens de workshops enthousiast worden gemaakt voor het vak en zoveel mogelijk leren.

Facturatie vindt plaats nadat de activiteit heeft plaatsgevonden. In het geval van een groot project kan een aanbetaling worden overeengekomen ter dekking van de aanloopkosten.

Ja. Aangezien wij volledig op maat werken, kunnen wij de workshop afstemmen op het niveau van de leerling.  Wij hebben onder andere workshops verzorgd binnen het speciaal onderwijs en justitiele inrichtingen.

 

Wij hanteren standaard een betalingstermijn van 30 dagen na factuurdatum. In overleg kan hier eventueel van worden afgeweken.

Vrijwel al onze activiteiten zijn vrijgesteld van omzetbelasting. Wij maken gebruik van de ‘vrijstelling voor onderwijs in muziek, dans, drama, beeldende vorming en circustechnieken’ voor personen jonger dan 21 jaar. Een nadere toelichting kunt u vinden op de website van de Belastingdienst.

Wij hebben geen dure panden of vaste medewerkers in dienst. De vaste kosten houden we hierdoor laag, wat resulteert in scherpe prijzen. Wij maken gebruik van een vaste groep free-lancers welke worden ingezet op de diverse activiteiten. Hierdoor zijn wij een flexibele organisatie die snel kan inspelen op de vraag vanuit de markt.

Geen antwoord gevonden?

Email

Laat uw bericht achter in het contactformulier. Wij zullen uw vraag binnen 2 werkdagen beantwoorden.

Bel ons

Bel ons gerust met uw resterende vragen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 – 17.00 uur.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.