Tarieven

STORM tarieven

De tarieven van Theatermakerij STORM zijn zeer scherp. Wij zijn een flexibele projectorganisatie, waardoor de vaste kosten laag zijn. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zijn we instaat om de projecten efficiënt en effectief te organiseren.

Kosten van een workshop

De kosten van een workshop zijn sterk afhankelijk van de soort workshop, het aantal lesuren op één dag en de locatie waar de workshop dient plaats te vinden. Voor workshops zitten de tarieven tussen de € 415 en € 850 per dag. Voor voorstellingen en projectdagen zijn andere tarieven geldig. Met uitzondering van de materiaalkosten zijn alle andere kosten, zoals reiskosten,  voorbereiding en administratie verwerkt in dit tarief. Het is raadzaam om meerdere workshops, klassen of locaties op één dag te plannen, zodat geprofiteerd kan worden van de scherpste dagprijs. Wij denken graag met u mee om een programma aan te bieden dat passend is bij uw budget en doelen.

Kosten van een dagproject

Onze schoolprojecten worden volledig op maat gemaakt. Aangezien de prijzen sterk afhankelijk zijn van het aantal leerlingen/klassen, de gewenste activiteit en de beschikbare ruimte op school. Hierdoor kunnen wij geen standaard prijzen noemen voor een dagproject. De prijs voor een dagproject start bij ongeveer € 1.900 en zijn vervolgens uit te bouwen.

Wilt u informatie over de prijzen ontvangen? Bel of mail ons en vermeld hierbij uw locatie, het aantal groepen. Als u een eindpresentatie wenst kunt u dit ook aangeven.

Kosten van een schoolvoorstelling

De kosten van een voorstelling op school zijn sterk afhankelijk van de gekozen voorstelling, het aantal voorstellingen op één dag en of rondom de voorstelling nog een educatief programma is gewenst. Een losse voorstelling die 2x wordt gespeeld is al beschikbaar vanaf € 1.070.

Meer informatie over tarieven?

Wilt u meer informatie hebben over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op nummer 030 – 879 2 879.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.