Tarieven

Scherpe STORM tarieven

De tarieven van Theatermakerij STORM zijn zeer scherp. Wij zijn een flexibele projectorganisatie, waardoor de vaste kosten laag zijn. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zijn we instaat om de projecten efficiënt en effectief te organiseren.

Workshop tarieven

Een losse workshop bieden wij aan vanaf €150 per uur exclusief reiskosten. In dit tarief zitten de voorbereidingskosten en de reistijd inbegrepen. Het uurtarief daalt flink als een docent meerdere workshops achter elkaar op dezelfde locatie of op locaties bij elkaar in de buurt kan verzorgen. Een dagtarief van een docent bedraagt €450 exclusief reiskosten, waardoor het uurtarief onder de €75 kan uitkomen indien een docent een hele dag kan worden ingezet. Het is dus raadzaam om meerdere klassen of meerdere locaties op één dag te plannen.

Kosten van een dagproject

Onze schoolprojecten worden volledig op maat gemaakt. Aangezien de prijzen sterk afhankelijk zijn van het aantal leerlingen/klassen, de gewenste activiteit, etc. kunnen wij geen standaard prijzen noemen voor een dagproject.  De prijs voor een dagproject start bij ongeveer €1.000. Voor die prijs verzorgen 2 docenten de gehele dag workshops aan 4 klassen.

Kosten van een schoolvoorstelling

De kosten van een schoolvoorstelling zijn sterk afhankelijk van de gekozen voorstelling, het aantal voorstellingen op één dag en of rondom de voorstelling nog een educatief programma is gewenst. Een losse voorstelling die 2x wordt gespeeld is al beschikbaar vanaf €550.

Meer informatie over tarieven?

Wilt u meer informatie hebben over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op nummer 085-02 15 118.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.