Tarieven

STORM tarieven

De tarieven van Theatermakerij STORM zijn zeer scherp. Wij zijn een flexibele projectorganisatie, waardoor de vaste kosten laag zijn. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, zijn we instaat om de projecten efficiënt en effectief te organiseren.

Kosten van een workshop

De kosten van een workshop zijn sterk afhankelijk van de soort workshop, het aantal lesuren op één dag en de locatie waar de workshop dient plaats te vinden. Wij werken met dagdelen. Eén dagdeel bedraagt € 325,-. Twee dagdelen zijn beschikbaar vanaf € 450,-. Voor projectdagen zijn andere tarieven geldig. Behalve de reiskosten zijn alle andere kosten, zoals voorbereiding en administratie verwerkt in dit tarief. Het is raadzaam om meerdere workshops, klassen of locaties op één dag te plannen, zodat geprofiteerd kan worden van het scherpe dagprijs.

Kosten van een dagproject

Onze schoolprojecten worden volledig op maat gemaakt. Aangezien de prijzen sterk afhankelijk zijn van het aantal leerlingen/klassen, de gewenste activiteit en de beschikbare ruimte op school. Hierdoor kunnen wij geen standaard prijzen noemen voor een dagproject. De prijs voor een dagproject start bij ongeveer € 1.000 en zijn vervolgens uit te bouwen.

Wilt u informatie over de prijzen ontvangen? Bel of mail ons en vermeld hierbij uw locatie, het aantal groepen. Als u een eindpresentatie wenst kunt u dit ook aangeven.

Kosten van een schoolvoorstelling

De kosten van een voorstelling op school zijn sterk afhankelijk van de gekozen voorstelling, het aantal voorstellingen op één dag en of rondom de voorstelling nog een educatief programma is gewenst. Een losse voorstelling die 2x wordt gespeeld is al beschikbaar vanaf €550.

Meer informatie over tarieven?

Wilt u meer informatie hebben over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier. U kunt ons natuurlijk ook bellen op nummer 085-02 15 118.