• Keuze

  Bekijk ons brede assortiment workshops, dagprogramma's en voorstellingen. Bepaal uw voorkeur.

 • Offerte

  Vul de online offerte-aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een offerte op maat te maken.

 • Voorbereiding

  Nadat u akkoord bent met de offerte ontvangt u de documentatie ter voorbereiding op de activiteit.

 • Uitvoering

  De activiteit vindt plaats. Voorafgaand bespreken wij mondeling de operationele zaken.

 • Evaluatie

  Naderhand evalueert u de activiteit. Wij leren graag van uw eventuele op- of aanmerkingen.

Onze werkwijze

Op onze website presenteren wij ons actuele aanbod cultuureducatie zijnde workshops, (dag-) projecten en voorstellingen. Op basis van de omschrijving, video’s en afbeeldingen kunt u een selectie maken van de gewenste activiteiten.

Zodra u uw voorkeuren heeft bepaald vult u het offerteaanvraag-formulier in, waarin de belangrijkste gegevens dienen te worden opgenomen. Nadat de offerte-aanvraag bij ons binnen is, gaan wij voor u aan de slag. Wij maken een offerte die is afgestemd op uw wensen. Met name voor dagprogramma’s is er sprake van een sterk op maat gemaakt pakket, aangezien iedere school / instelling verschilt in wensen, groepsgrootte, etc. Indien nodig nemen wij telefonisch contact met u op om zeker te weten dat onze offerte voldoet aan uw verwachtingen.

Nadat de offerte ondertekend retour is ontvangen, plannen wij de activiteit definitief voor u in. Afhankelijk van de gekozen activiteiten voorzien wij u van documentatie, zoals instructies, educatiemateriaal en detailplanning.

Op de dag van de activiteit zijn wij ruim voor de start aanwezig om met u de operationele zaken te bespreken. De activiteit zelf wordt volledig door Theatermakerij STORM verzorgd en gecoördineerd. U heeft er geen omkijken naar!

Na afloop van de activiteit verzoeken wij u een digitaal evaluatie-formulier in te vullen. Wij willen ons blijven verbeteren en daarom ontvangen wij graag uw op- of aanmerkingen.

Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.