Op deze pagina vindt u een aantal referenties van de vele workshops, dagprojecten en voorstellingen die wij in de afgelopen jaren hebben verzorgd door heel Nederland. Als u referenties wenst, kunt u de contactpersonen benaderen die staan aangegeven.

Basisonderwijs

Voortgezet onderwijs

Buitenschoolse opvang

Overige

Ilse
Ilse
06:52 04 Sep 18
Theatermakerij STORM heeft twee supertoffe workshops verzorgd voor enkele kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties. De kinderen werden geënthousiasmeerd en deden actief mee. Hele fijne club en erg flexibel!
nickgovaart
nickgovaart
17:46 30 Aug 18
Wij hebben deze mensen ingehuurd voor een aantal CKV workshops op onze school (Geuzencollege te Vlaardingen). Het waren leuke workshops en de docenten waren top. Volgend schooljaar weer!
Eduard de Boer
Eduard de Boer
13:37 26 May 16
Vandaag hebben ze op de school van onze dochter een drietal acts ingestudeerd met de kids. Zeker als je nagaat dat de leerlingen niet extreem lang hebben kunnen oefenen, zag het er goed en professioneel verzorgd uit! Aanrader voor iedere basisschool!
Bekijk alle beoordelingen
Facebook API Error: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"GvwZvcxaw8b"}}
Reconnecting to Facebook may fix the issue.
Contact ons

Heeft u een vraag? Bel 085-02 15 118 of mail het ons! Wij reageren zo snel mogelijk.