Over ons

Het verhaal van STORM

Theatermakerij STORM is een energiek theaterbedrijf voor scholen, BSO’s, kinderopvang en overige instellingen. Het bedrijf is in 2010 is opgericht door Niels Wolfkamp. Niels startte STORM na het behalen van zijn diploma ‘Bachelor of Theatre in Education’ aan de ArtEZ hogeschool in Arnhem. Tijdens de opleiding heeft Niels zich gespecialiseerd in fysiek theater, waaronder samenwerking te zoeken met dans en acrobatiek. Binnen het aanbod kunsteducatie werd deze combinatie nog weinig gedaan. Door workshops, dagprojecten en voorstellingen te ontwikkelen hebben we al veel leerlingen op een leuke en uitdagende manier kennis kunnen laten maken met  theater.

Focus op bewegen

De focus van onze activiteiten ligt op plezier, bewegen en presenteren. Daarnaast vindt Theatermakerij STORM het belangrijk dat met name kinderen en jongeren meer bewegen, zodat zij zich energiek voelen en ervaren hoe het is jezelf te kunnen uiten doormiddel van de beweging. De workshops zijn fysiek van aard, waardoor de deelnemers altijd actief bezig zijn!

Flexibele projectorganisatie

Theatermakerij STORM betreft vanaf het begin een projectorganisatie. We werken met een klein en hecht team op kantoor aan de ontwikkeling van onze workshops, dagprojecten en voorstellingen en het organiseren van de activiteiten. 

De kantoortijgers blijven niet alleen om kantoor zitten, maar zijn ook vaak te vinden op scholen om de workshops en voorstellingen uit te voeren. Daarnaast werken we met een pool aan vaste freelancers. Door deze manier van werken kunnen wij workshops en voorstellingen met hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs.  

Stappenplan

1.

Contact met STORM; bespreek de wensen.

2.

Keuze voor project en gewenste datum.

3.

U ontvangt een rooster en offerte passend voor uw organisatie.

4.

Onderteken de offerte en stuur deze naar ons terug.

5.

Wij plannen de docenten in en zorgen dat alles goed geregeld is.

6.

Twee weken voor aanvang nemen we contact met u op voor de 'puntjes op de i'.

7.

Het project vindt plaats. Bij grote projecten is een coördinator aanwezig.

8.

U ontvangt de factuur en samen evalueren we de activiteit.

Ons team

gediplomeerde docenten met eigen specialisme

Theatermakerij STORM werkt samen met professionele theatermakers, circus-, dans- en theaterdocenten. Wij hebben een bestand met meer dan 50 gekwalificeerde docenten met ieders zijn eigen specialiteit.

De docenten zijn afkomstig uit heel Nederland. De activiteiten worden landelijk aangeboden op (uw) locatie. 

De zekerheden van Theatermakerij STORM:

Volledig op maat

Onze activiteiten worden volledig op maat gemaakt, waardoor de gekozen activiteit perfect aansluit op de wensen van uw organisatie.

Heldere afspraken

Wij nemen grotendeels de organisatie volledig uit handen. U ontvangt tijdig een gedetailleerde planning en instructies wat u zelf dient te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit gewaarborgd

Wij werken uitsluitend met gepassioneerde en gediplomeerde docenten, ieder met eigen specialisme.

Ervaring sinds 2010

Sinds 2010 zijn wij actief als aanbieder van kunsteducatie. Ruim 500 scholen door heel Nederland hebben wij inmiddels bezocht.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.