Workshop Superheld

Als superheld...​

… ben je groot, sterk en moedig. Je gaat het gevaar tegemoet en je bent niet bang! Maar wat als je niet geboren bent als held? Wat als je gewoon een kind bent? Tijdens deze workshop Superheld ervaren de leerlingen wat nodig is om een goede superheld te worden.

Het accent van de workshop is erop gericht leerlingen uit te dagen hun grenzen te verkennen, door ieders mogelijkheden als uitgangspunt te nemen en veiligheid te bieden. Het gaat erom leerlingen te laten ervaren dat de acrobatiekkunsten lukken, zodat ze zien dat ze meer kunnen dan gedacht werd!

Niveau

De workshop Superheld wordt aangepast aan het niveau van de basisschool leerlingen. In de leeftijd 4-7 jaar wordt gewerkt met ridders, draken, koningen en prinsessen. Het verhaal wordt gerepeteerd en hierdoor ervaren de kinderen hoe het is om in een verhaal/toneelstuk mee te spelen.

Presentatie

De serie eindigt met het maken van een stuntscène waarbij een prinses gered moet worden van de schurken. Alle ingrediënten die je moet hebben om een goede superheld te worden komen aan bod.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.