Workshop Pietentraining

Pietentraining

Rondom het thema Sinterklaas hebben wij een heuse workshop Pietentraining beschikbaar. Om een goede piet te worden is het belangrijk voorbereid op pad te gaan. Daarom komen wij langs om samen met de leerlingen te trainen!

Niveau

De workshop Pietentraining is speciaal gemaakt voor groep 1 t/m 4. Voor de midden- en bovenbouwklassen van de basisschool wordt de workshop ook aangeboden. Hierbij worden de oefeningen moeilijker gemaakt en worden freerunning elementen toegevoegd, zodat de training voor deze leerlingen ook uitdagend blijft. 

Presentatie

Na de training start de scène, waarbij de leerlingen naar elkaar kijken. De rollen van alle pieten worden verdeeld en er ontstaat een verhaal dat gespeeld wordt door de leerlingen. Alles wat getraind is komt nu terug in de voorstelling. Weten deze pietenkinderen het verhaal tot een goed einde te brengen?

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

De Pietentraining

Een training waarbij geoefend wordt hoe te lopen over smalle richeltjes, te springen van het ene naar het andere gebouw en het maken van koprollen.

Als het cadeau in het grote boek staat, kan de cadeaumachine aan de slag. Deze menselijke machine zorgt ervoor dat de cadeaus theatrale wijze op de juiste bestemming komen.

Leerlingen zingen regelmatig liedjes bij de schoen. Onze pieten trainen hoe je geruisloos dichterbij kunt komen om te horen en zien wat er gezongen wordt. Soms kunnen de pieten zelfs oefenen met strooien.

Hoe om te gaan met brutaal gedrag? We vragen de leerlingen of ze voorbeelden weten en vooral oplossingen kunnen aandragen hoe Piet kan omgaan met brutale of verwende kinderen. De beste oplossingen worden uitgeprobeerd in de scène.

Op een theatrale wijze te paard op muziek, door weer en wind.

Graag maken we gebruik van een glijbaan, waarbij aan het eind van de glijbaan een openhaard is geknutseld, waar de pieten door naar binnen kunnen kruipen.

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.