Workshop dans vanuit beleving

Workshop Dans

Tijdens de workshop Dans – de poëzie van bewegen ervaren de deelnemers hoe het is om creativiteit denken toe te passen waardoor er meer eigenheid van de bewegingen te zien zullen zijn. 

Gaandeweg de dans workshop(s) zullen er meer momenten zijn waarbij we kijken naar elkaar, waardoor de eigenheid van de dansers meer naar voren komen. Onze docenten stimuleren het ontwikkelen van veiligheid binnen de groep. Het durven bewegen vanuit plezier staat centraal.

Dansen vanuit beleving

Dans en beleving zijn de uitgangspunten van deze workshops. De docent zal een inspirerend voorbeeld meenemen. Bijvoorbeeld een foto, muziekstuk of een kunstwerk (u kunt ook een onderwerp, thema aan ons doorgeven, waarna de docent hier materiaal voor mee zal nemen). Hierdoor worden de deelnemers geprikkeld en enthousiast gemaakt voor het thema. We onderzoeken hoe de dans/beweging het thema kan versterken.

Niveau

Deze workshop dans werkt goed in bestaande groepen. Danservaring is niet vereist. De workshop is zeer geschikt als lessenserie. Door de herhaling durven de deelnemers meer expressie te geven en wordt het gemakkelijker creatief te denken. Het toewerken naar een danspresentatie is ook mogelijk!

Presentatie

Bij een lessenserie kan gewerkt worden naar een presentatie-moment.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.