Workshop Circus

Circus workshop op school

Altijd al een échte circusartiest willen zijn? Tijdens de workshop Circus worden diverse circus-technieken, zoals de Chinese bordjes, jongleren, ballopen, flowersticks, diabolo en koorddansen aangeleerd.

Theatermakerij STORM onderscheidt zich van andere aanbieders doordat wij combinaties maken met theater, zoals het spelen van (circus-) dieren, clownerie en acrobatiek. Zin in actie? Kies dan voor een circus workshop op school.

Onderbouw

Spelenderwijs leren de kleuters verschillende circustechnieken. Daarnaast spelen de basisschool kinderen rollenspel vanuit dieren en komen diverse circusdieren aan bod.

Midden- en bovenbouw

De middenbouw en bovenbouw leerlingen krijgen dezelfde circusdisciplines aangeleerd, maar dan met een hogere moeilijkheidsgraad. Daarnaast zal het maken van een spectaculaire circusact meer aan bod komen.

Presentatie

Aan het eind van de circus workshop op school of lessenserie wordt een heuse circusact opgevoerd. Publiek is hierbij van harte welkom.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.