Workshop Beestachtig

Beestachtig

Tijdens de workshop Beestachtig ervaren de kleuters dat dieren verschillen in hun motoriek en gedrag. De leerlingen transformeren zo veel mogelijk naar het fysiek van een dier en reageren zoals het dier. Samen met leeftijdsgenoten worden er scènes gespeeld en door het samenspel plezier beleefd.

Dieren hebben aantrekkingskracht op kinderen. Of het nu is omdat het zo’n lief schattig klein katje is of die gevaarlijke grote leeuw, die giraf met die lange nek….. ieder kind kan wel zijn lievelingsdier noemen. Daar gaan we mee aan de slag door middel van rollenspel. De kleuters kruipen in de huid van de verschillende dieren.

Niveau

Het accent van de workshop Beestachtig is erop gericht kleuters uit te dagen hun grenzen te verkennen, door ieders mogelijkheden als uitgangspunt te nemen en veiligheid te bieden. Het gaat erom de fysieke mogelijkheden van het lijf te gebruiken, zodat ze zien dat ze meer kunnen dan gedacht werd!


Bij oudere kinderen worden er accenten gelegd tussen de verschillen tussen de dieren en de motoriek, waardoor de workshop goed aansluit bij natuur- of biologielessen.

Presentatie

Bij een lessenreeks zal aan het eind van de reeks een presentatiemoment plaatsvinden, waarbij alle dieren zich presenteren aan de ouders.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.