Workshop Tricks for Kids

Tricks for kids

Tijdens de workshop Tricks for kids wordt gewerkt aan het oefenen van fysieke trucs. De leerlingen worden uitgedaagd om tricks uit te proberen. Denk hierbij aan het maken van een kopstand, handstand, hoge trap of een zweefrol. De docent bouwt de tricks steeds verder uit, waardoor de leerlingen worden uitgedaagd en getraind.

Niveau

De workshop start met tricks die toegankelijk zijn (denk aan de koprol) Afhankelijk van het niveau van de leerlingen worden gaandeweg de workshop de tricks steeds uitgebreider en uitdagender. Om een uitdagend resultaat te behalen is training van belang. Onze docenten reiken de leerlingen handvatten aan om te oefenen. De basisschool leerlingen proberen en kunnen meer dan ze vooraf dachten.

Deze workshop is zeer geschikt voor dansscholen of turnverenigingen die iets nieuws willen onderzoeken ter verdieping (op presentaties).

Lessenserie mogelijk

Door herhaling van de training wordt het resultaat spectaculairder. Deze activiteit is uitermate geschikt als lessenserie.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.