Workshop Mime

Workshop Mime

Mime is de theaterstijl waarbij je met het lichaam het verhaal verbeeldt. Er wordt een beroep gedaan op de fantasie om het verhaal uit te beelden. De situaties lopen altijd uit de hand, doordat de mimespeler de situatie verprutst.

De scène

Tijdens de workshop Mime wordt er gewerkt aan een scène. Hond Max wordt uitgelaten. In eerste instantie is Max een brave hond, maar hij begint aan de lijn te trekken, waardoor de acteur het steeds moeilijker krijgt om Max in bedwang te houden. Uiteraard loopt dit niet goed af, waardoor de scène zorgt voor hilarische situaties, gespeeld door de leerlingen! De leerlingen gaan ook met eigen situaties aan de slag.

Veiligheid

Theatermakerij STORM vindt het belangrijk dat de deelnemers in een veilige werksfeer kunnen ervaren hoe het is jezelf te kunnen uiten door middel van fysiek theater. Voor veel deelnemers zal het een eerste kennismaking met deze discipline zijn. De taak van de docent is veiligheid te bieden en de deelnemers gedurende de workshop aan te moedigen.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.