Dans workshop cool Klassiek

Dans workshop met klassieke muziek

Veel kinderen zijn nog niet in aanraking gekomen met klassieke muziek. Deze muzieksoort – die veel indruk kan maken – is uitermate geschikt voor bewegingstheater.  Als je kinderen vraagt naar klassieke muziek, vinden zij dit vaak “stom”. Theatermakerij STORM werkt met verschillende soorten muziek, waaronder ook klassiek. Deze muziek wordt gebruikt tijdens de workshop. Zonder dat kinderen er erg in hebben, verdiepen zij zich in diverse muziekstijlen!

Tijdens de dans workshop Cool Klassiek ontdekken de kinderen verschillende muziekstijlen en ervaren welke gevoelens en reacties muziek teweeg kan brengen.

Klassieke muziek vs hedendaagse muziek

Naast klassieke muziek wordt ook gebruik gemaakt van experimentele- en digitale muziek.Hoe beweeg je op deze muziek? Wat voor soort scène kan er plaatsvinden? Welke associaties krijg jij bij deze muziek?  Dit zijn enkele onderwerpen waaraan gewerkt zal worden. Voorop staat natuurlijk het plezier dat muziek je geeft en de behoefte om daarop te bewegen!

Niveau

Deze dans workshop werkt goed in bestaande groepen. Danservaring is niet vereist. De workshop is zeer geschikt als lessenserie. Door de herhaling durven de deelnemers meer expressie te geven en wordt het gemakkelijker creatief te denken. 

Presentatie

Het toewerken naar een danspresentatie is mogelijk. Graag bespreken wij met u de inhoud van de dansworkshop.

Deze workshop bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.