Project KunstZINnig

Project KunstZINnig voor basisscholen

Er is steeds meer vraag naar verdieping in de kunsteducatie. Groepsleerkrachten willen graag met kunst aan de gang, maar hebben weinig handvatten en tijd. Het project KunstZINnig biedt uitkomst.

Verdieping in de kunsteducatie

Wij hebben een allround programma ontwikkeld met als doel de leerlingen betrokken en actief deel te laten nemen terwijl er een gegronde basis wordt meegeven op het gebied van kunsteducatie. De activiteiten worden bij u op locatie verzorgd en aangepast aan het niveau van de leerlingen. De taak van de docent is veiligheid bieden en de leerlingen gedurende het project aan te moedigen. Hier hebben wij professionals voor en wij geven tevens handvatten waarmee de groepsleerkracht aan de slag kan gaan. Met dit project kunt u echt de diepte in!

Expositie als afsluiting van het project

Het project wordt groots afgesloten met een expositie waarbij de kinderen de klas omtoveren tot een museum. Hier worden beeldende- en auditieve kunstwerken van de leerlingen tentoongesteld en tevens zijn er optredens dans en theater. Alle ouders en leerlingen uit andere klassen zijn welkom!

Inhoud van dit schoolproject

Tijdens het project KunstZINnig staat de werkwijze van de kunstenaar centraal. Zijn gedachtegang wordt aangehouden, waarna de leerlingen een verbinding aangaan met het werk van de kunstenaar en hun eigen interpretatie. De leerlingen ondergaan dit zelf door te aanschouwen, onderzoeken, creëren, reflecteren en presenteren.

Dit dagproject bevat:
Prijzen

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.