Dagproject Workshopdag

Workshopdag basisschool

Tijdens de Workshopdag volgen de leerlingen van de basisschool verschillende theater en dans workshops. Er kunnen maximaal zes workshops op een dag worden ingepland! Alle klassen kunnen één tot zes workshops volgen.

Er wordt niet gewerkt naar een schoolbrede eindpresentatie (zoals bij de Theaterdag), waardoor de leerlingen in een veilige werksfeer nieuwe disciplines uitproberen. Zij ervaren hoe het is om zichzelf te uiten door middel van podiumkunst. De taak van de docent is deze veiligheid te bieden en de kinderen gedurende de workshop te coachen. De leerlingen presenteren wel aan elkaar binnen in de groep.

Stel zelf de Workshopdag samen

Alle workshops van de website zijn binnen dit schoolproject beschikbaar. Kies zelf de gewenste workshops of kies in overleg met ons.

Daarnaast zijn er extra theaterworkshops zoals:

  • Huilen vs lachen
 | Deze workshop bestaat uit spel vanuit emoties. Er wordt gewerkt met het inzetten en wisselen van verschillende emoties. Al deze emoties komen terug in de presentatie.
  • Spel vanuit personages
 | Door fysieke transformatie, je stem anders gebruiken en met behulp van kostuums wordt er een personage ontwikkeld. Deze zal de andere personages ontmoeten, wat spannende scènes oplevert.
  • Spel vanuit tekst
 | Bestaande tekst wordt gebruikt en geleerd. Door de tekst anders uit te spreken, kan de betekenis ook anders worden.
Dit dagproject bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.