Dagproject Circusdag

Circus op school

Op zoek naar circus op school? De Circusdag is een uitdagend kunstproject, waarbij de gehele basisschool mee kan doen. Gedurende het dagproject Circusdag wordt spelenderwijs een circusvoorstelling gemaakt. De leerlingen volgen verschillende circus workshops, waarbij ze leren omgaan met diverse circus-technieken, zoals de Chinese bordjes, jongleren, ballopen, flowersticks, diabolo en koorddansen. Daarnaast maken wij een combinatie met theater, zoals het spelen van (circus-) dieren, clownerie en acrobatiek.

Circus workshops

Theatermakerij STORM onderscheidt zich van andere aanbieders doordat wij combinaties maken met theater, zoals het spelen van (circus-) dieren, clownerie en acrobatiek. Zin in actie? Kies dan voor een circus workshop op school.

Onder begeleiding van ervaren docenten wordt het circusproject veilig opgebouwd en aangepast aan het niveau van de doelgroep. 

Wij hebben voldoende gekwalificeerde docenten en circusmaterialen om alle leerlingen te kunnen voorzien van circus workshops gedurende de gehele dag.

Circus in 1 dag

In de ochtend worden de circus-technieken uitgelegd en gaan de leerlingen de kunsten aanleren. In de middag wordt er gewerkt aan het maken van de circusact. Aan het eind van de middag worden de acts gepresenteerd in een circusvoorstelling, waarbij iedereen mag komen kijken!

Dit dagproject bevat:

Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist! Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 085-0215118 of laat hieronder een bericht voor ons achter.