Workshop
Choreografie

Dansen: Iedereen doet het en iedereen kan het! Dat is dan ook de instelling van deze workshop Choreografie! En bij dansen hoort natuurlijk een choreografie, maar hoe maak je die? Tijdens deze workshop wordt veel gedanst! Ter afwisselingen worden de deelnemers begeleid in het maken van de dans. Alle deelnemers maken een gedeelte van de dans, wat aan elkaar wordt aangeleerd. Op een stevige beat worden de choreografieën voor elkaar gedanst en aan elkaar gepresenteerd.

Workshop doelen

Niveau

Onze docent begeleidt de deelnemers en werkt met hen aan ritmegevoel, timing en stimuleert de creativiteit van de deelnemers.

Voor de oudere groepen met meer danservaring zorgt de docent voor meer uitdaging, door zelfstandige maakopdrachten te combineren aan de choreografie. Op deze wijze bestaat choreografie uit de input van de kinderen en ontstaat er een zelfgemaakte dans! Hoe leuk is dat.

Lessenserie

De workshop is zeker aan te raden als lessenserie. Hierbij wordt de laatste workshop afgesloten met een dans die wordt gepresenteerd. Door dit de filmen wordt het een onvergetelijke herinnering.

Praktische info
Geschikte lokatie
Groot lokaal / Speelzaal
Max. aantal kinderen
24
Educatiepakket
workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.