Workshop
Superheld

Als Superheld ben je groot, sterk en moedig. Je gaat het gevaar tegemoet en je bent niet bang! Maar wat als je niet geboren bent als held? Wat als je gewoon een kind bent? Tijdens deze workshop Superheld ervaren de BSO kinderen wat nodig is om een goede superheld te worden.

Het accent van de workshop ligt op toneelspelen. Door middel van de fantasie dagen we de kinderen uit om mee te doen. Hierdoor verleggen ze de grenzen en spelen ze een gevaarlijke draak of stoere koningin. Ieders mogelijkheid wordt als uitgangspunt genomen om zo een veiligheid werkklimaat te bieden. Zo ervaren de  kinderen dat ze meer kunnen dan gedacht werd!

Workshop doelen

Niveau

De workshop Superheld wordt aangepast aan het niveau van de BSO kinderen. In de leeftijd 4-6 jaar wordt gewerkt met ridders, draken, koningen en prinsessen. Het verhaal wordt gerepeteerd en hierdoor ervaren de kinderen hoe het is om in een verhaal/toneelstuk mee te spelen.

Presentatie

De workshop of serie eindigt met het maken van een stuntscène waarbij een prinses gered moet worden van de schurken. Alle ingrediënten die je moet hebben om een goede superheld te worden komen aan bod.

Dit project is ideaal om aan te passen aan een thema. Zo zorgen we ervoor dat het verhaal erop aansluit. Denk bijvoorbeeld aan een winterverhaal met veel ijs en sneeuw, of een sprookje. Ben je benieuwd wat we met jou thema kunnen doen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Play Video
Praktische info
Geschikte lokatie
Speelzaal of Gymzaal
Max. aantal kinderen
24 kinderen per workshop
Educatiepakket
Workshopbeschrijving
Lesideeën
Pinterest
Kosten
2 workshops 60 minuten
€ 468 / € 550
3 workshops 60 minuten
€ 510 / € 600
4 workshops 60 minuten
€ 553 / € 560
5 workshops 60 minuten
€ 574 / €675
6 workshops 50 minuten
€ 604 / € 710
Voordelige prijzen bij boekingen voor 3 of 6 dagen.
Kan ik je helpen?

Overleg met onze specialist!
Bel 030 – 879 2 879 of stuur een bericht.

Soortgelijke projecten
Enthousiast geworden?

Bel 030 – 879 2 879 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Gevonden
wat je zocht?

Wij denken graag met je mee. Bel 030-879 2 879 of laat hieronder een bericht voor ons achter.