Workshop Schaduwspel

Schaduwspel

Alles is donker. De acteurs staan achter het witte scherm. Het licht begint te schijnen. Het publiek ziet de schaduw van de acteurs. De één groter dan in werkelijkheid, de ander kleiner. Welke effecten kunnen we creëren? Tijdens de workshop Schaduwspel gaan de kinderen van de BSO samen met de docent aan de slag en worden de (on)mogelijkheden onderzocht.

Er wordt geoefend met abstraheren. De effecten worden versterkt met muziek die past bij de scène muzikale ondersteuning waardoor de kinderen hun lichaamshoudingen optimaal inzetten. Hierdoor krijgen de kinderen een beter besef van de eigen lichaamstaal en de betekenis ervan voor het publiek.

Niveau

Onze gediplomeerde docenten brengen afwisselende en uitdagende lessen. Zij weten de les zo aan te passen, waardoor de BSO workshop Schaduwspel voor iedereen een uitdaging blijft. 

Deze workshop bevat:
  • Schaduwspel / schimmenspel.
  • Bewustwording van lichaamstaal.
  • Lichamelijke expressie geven.
  • Abstraheren.

Kan ik je helpen?

Bel 085 – 02 15 118
Of stuur ons een bericht

Enthousiast geworden?

Bel 085 – 02 15 118 of laat hieronder een bericht achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Weet u al precies wat u wilt? Vul dan het offerte-aanvraag formulier in, zodat wij direct voor u een aanbod op maat kunnen maken.

Heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op.